Promosi Ogos 2012 ~ NUTRIFERON.


Hooray!!! NutriFeron is this month promotion.


Apa itu Nutriferon??
Nutriferon adalah suplemen yang berfungsi sebagai penggalak kepada sistem imun tubuh @ immune booster. Ianya merupakan supplemen yang hebat dan efektif, ia telah melepasi u
jian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi. Nutriferon ni umpama first aid kat rumah.. kene standby...so apa lagi.. REBUTLAH PELUANG INI!!!.

*Sumber gambar : Facebook Shaklee Malaysia
_________________________________________________
Sebelum tu sila baca sedikit fakta tentang Nutriferon:
  1. Apa itu Nutriferon?Nutriferon adalah suplemen yang berfungsi sebagai penggalak kepada sistem imun tubuh @ immune booster. Ianya merupakan supplemen yang hebat dan efektif, ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.
  2. Sejarah Nutriferon..siapa yang menciptanya?Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo. Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, beliau telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi dalam badan.
  3. Siapa yang perlukan Nutriferon?Sesiapa sahaja yang selalu demam / rendah sistem imun dan sebarang penyakit yang berkaitan dengan imuniti/antibodi seperti flu, demam ,cancer, asma... tetapi harus diingat yer yang produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh sebarang jenis penyakit.
  4. Bagaimana ia bertindak? Nutriferon bekerja dalam dua cara~segera mengaktifkan sistem pertahanan imuniti dan juga menggerakkan "pasukan cari dan musnah' dalam sistem imuniti badan

*****************************************************************
Berminat???
Sila hubungi saya:
Mahani Muhammad [kak nie]
Shaklee Independent Distributor (ID no: 858050)
019-9637472| anishaklee@gmail.com

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...