Shape-up Program : Utk kelihatan sihat & langsing.


Shape-Up Program :

adalah untuk mereka yang mahu menguruskan badan, dan membuang lemak yang berlebihan dalam badan. Kebaikan program ini ialah ia menjadikan badan lebih ramping dan langsing, lebih bertenaga, lebih berkeyakinan dan meningkatkan kesihatan secara menyeluruh.

Produk untuk Shape Up Program terdiri daripada:(Cinch Shake Mix adalah makanan gantian segera untuk mereka yang sibuk dan tak ada masa nak menjaga pemakanan. Ia mengandungi serat yang tinggi dan membantu untuk rasa kenyang. Bukan itu saja, ia mengandungi nutrisi yang lengkap untuk menjaga kesihatan.Rumusan proprietary-nya diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi isyarat kepada badan supaya memelihara otot semasa proses pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot. Pendekata, berat dengan otot bukan berat dengan lemak.)

2.Fiber Unflavored - Serbuk serat semulajadi yang tidak berperisa sangat kaya dengan Vitamin C. Ia membantu sistem penghadaman dan ia berupaya memanjangkan waktu kekalan makanan dalam bahagian perut dan membuatkan anda berasa kenyang. Hal demikian dapat membantu anda mengurangkan pengambilan makanan dan kalori

3.Lecitin - ia bertindak mengemulsikan lemak (ayat simplenye..ianya memecahkan lemak)..Tahukah anda..Lecitin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian...

4.Cinch Tea - campuran teh-teh terpilih iaitu teh merah, teh hijau dan teh putih.Memberi tenaga dan rendah kalori
5. Herb Lax - the most effective, gentle colon detox and cleanser


Berminat utk mencuba vitamin ini? Hubungi saya utk mendapatkannya pada harga ahli dengan membuat pesanan melalui email anishaklee@gmail.com ataupun sms 019-9637472. Ataupun dptkan sendiri dibranch berdekatan dgn menggunakan ID saya 858050.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...